奶油紅豆沙餡

奶油紅豆沙餡

4.2 47 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u. 15min
900 克

Ingrediënten

  • 紅豆 泡水4小時(詳見要訣)、瀝乾
    300 克
  • 1500 克
  • 200 克
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    30 克
  • 麥芽糖
    20 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 克

Eiwitten 7 g
Calorieën 860 kJ / 205 kcal
Vetten 2 g
Vezels 6.2 g
Koolhydraten 44.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...