台式牛肉羅宋湯

台式牛肉羅宋湯

4.8 67 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 無鹽奶油 切塊
    25 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    120 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約1.5公分)
    120 克
  • 牛番茄 切塊(約1.5公分)
    250 克
  • 西洋芹 切塊(約1.5公分)
    100 克
  • 牛腩 切塊(厚約2公分)
    400 克
  • 番茄醬
    100 克
  • 蕃茄糊
    20 - 30 克
  • 乾燥月桂葉
    2 - 3 片
  • 雞高湯塊
    1 塊
  • 1000 克
  • 馬鈴薯 切塊(約1.5公分)
    150 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 4897.3 mg
Eiwitten 102.6 g
Calorieën 4729.5 kJ / 1131.5 kcal
Vetten 35.7 g
Vezels 13 g
Verzadigd vet 310.9 g
Koolhydraten 100.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...