Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, pokrojonej na kawałki
- 5 jajek
- 125 g wody, gorącej
- 2 ½ łyżeczki żelatyny w proszku (12,5 g)
- 100 g cukru pudru
- 20 - 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 2 łyżeczki skórki otartej z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- bita śmietana, do dekoracji
- wiórki czekoladowe, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1193.1 kJ / 285.2 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 33.9 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 84.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Krem budyniowy (crème pâtissiére)
15 min
Crème brûlée
2hod. 30min
Lodowy deser z brzoskwiniami i kremem z mascarpone
2 Std. 35 Min
Pasta orzechowa
5 min
Jagodowe frappuccino
3h 25min
Mini desery cytrynowe z bezą szwajcarską
2hod.
Krem angielski (Crème anglaise)
2 Std. 25 Min
Krem sułtański
2 Std. 15 Min
Pudding migdałowy
30 min
Deser biszkoptowy z budyniem i śmietaną (Zuccotto)
26 godz. 25 min
Krem kataloński (crema catalana) z przyprawami korzennymi
1h 40min
Semifreddo zabajone
13h