Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Solony sos karmelowy
-
250
g cukru
of 250 g brązowego cukru - 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 30 g wody
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- 30 g masła zimnego, w jednym kawałku (patrz wskazówka)
- 1 łyżeczka soli
- 1000 g wody, do Mycia Wstępnego
- 50 g octu, do Mycia Wstępnego
Lody
- ½ laski wanilii
- 600 g mleka, 3,2% tłuszczu
- 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 30 g cukru
- 6 żółtek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2034 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sos karmelowy
1h 30min
Karmelowy budyń
1 Std.
Karmelowe toffi z migdałami i solą
1 Std. 45 Min
Orzechy włoskie w karmelu
1h 30min
Plaster miodu
1h 30min
Kawowy sos karmelowy
45 Min
Lody waniliowe
12 godz.
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12 Std. 10 Min
Jogurt waniliowy
12h 20min
Klasyczne lody śmietankowe w polewie czekoladowej
5 godz. 25 min
Karmelowe toffi
2h
Krówki toffi
2h