Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
香草丸子
- 10 - 15 克 新鲜综合香草 (如:罗勒, 欧芹、野蒜、细香葱, 混合软叶香草),只取叶子
- 200 克 牛奶
- 60 克 黄油 ,切块
- ¾ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 豆蔻粉
- 150 克 粗粒小麦粉(任何麦类)
- 黄油 ,多备一些涂抹用
- 1 颗 蛋液
甜菜根汤
-
500
克 甜菜根 ,去皮,切块
of 500 克 熟甜菜根 ,切块 - 700 克 水
- 150 克 白葡萄酒
-
2
满茶匙 蔬菜高汤酱
of 2 块 蔬菜高汤块 - 25 克 面粉
- ½ - 1 茶匙 盐
- 2 小撮 豆蔻粉
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 100 克 稀奶油
- 1 汤匙 白葡萄酒醋
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1386 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g