Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto na pierogi
- 160 g wody
- 300 g mąki pszennej
- 1 łyżkę oleju
- ¼ łyżeczki soli
- olej, do natłuszczenia
Farsz i pierogi
- 400 g białej kapusty, bez grubych części, pokrojonej na kawałki
- 1 ½ łyżeczki soli
- 350 g mięsa wieprzowego, mielonego
- 530 g wody
- 20 g sosu sojowego
- 15 g oleju sezamowego
-
10
g wina ryżowego (optioneel)
of 10 g sake - ½ łyżeczki cukru
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- mąka pszenna, do oprószenia
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 311.9 kJ / 74.5 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 3.3 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pierogi z grzybami i szpinakiem
1h 30min
Pierogi z kapustą i grzybami
2 godz. 40 min
Smażone pierożki wonton
1h 25min
Pierogi z serem i jagodami
1h 15min
Pierogi z mięsem z rosołu i kiszoną kapustą
1h 30min
Pierogi z grzybami i karpiem
2 Std. 35 Min
Pierogi z truskawkami ze śmietaną i miętowym cukrem
2h
Pyzy z mięsem
1h 20min
Pierogi ruskie
1h 30min
Pierogi z mięsem
1h
Pieczone pierogi ze szpinakiem
1h 10min
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1h 15min