Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farsz
- 750 g ziemniaków, mączystych, pokrojonych na kawałki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 150 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego na kawałki
- 20 g oleju rzepakowego
- 1 płaska łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Ciasto
- 250 g wody, plus dodatkowa ilość do gotowania pierogów
- 1 jajko
- 20 g oleju
- 560 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- sól, do gotowania pierogów
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2641.2 kJ / 630.8 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 95.5 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Pierogi z kaszą gryczaną, brokułami i twarogiem
1h 40min
Pierogi z grzybami i szpinakiem
1h 30min
Smażone pierożki wonton
1h 25min
Pierogi z kaszą gryczaną i serem feta
1h 30min
Pierogi z grzybami i karpiem
2 Std. 35 Min
Karnawałowe castagnole
1h
Ciasto wonton
50min
Kniszki ziemniaczane
2h
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1 Std. 35 Min
Pieczone pierogi ze szpinakiem
1h 10min
Cepeliny z serem
24 Std. 50 Min
Kartacze z mięsem
1h