Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farsz
- 750 g ziemniaków, mączystych, pokrojonych na kawałki
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 150 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego na kawałki
- 20 g oleju rzepakowego
- 1 płaska łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Ciasto
- 250 g wody, plus dodatkowa ilość do gotowania pierogów
- 1 jajko
- 20 g oleju
- 560 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- sól, do gotowania pierogów
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2641.2 kJ / 630.8 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 95.5 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Czebureki
2 Std. 35 Min
Kartacze z mięsem
1h
Makaron bezjajeczny
1h 35min
Gnocchi alla romana
2u.
Pierogi z grzybami i karpiem
2 Std. 35 Min
Ciasto wonton
50 min
Pierożki bánh bao z wieprzowiną i jajkiem przepiórczym
2h 55 min
Pierogi z kaszą gryczaną i serem feta
1u. 30min
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1h 35min
Kopytka
40 min
Pyzy z mięsem
1h 20min
Makaron jajeczny
1h