Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di acqua
- 3 chayote (zucca spinosa) a metà
- 400 g di dentice in bocconcini
- 10 g di burro
- 15 g di farina
- 150 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato, a piacere
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 100 g di formaggio (a piacere) grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1340 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1 Std.
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1 godz. 10 min
Victoria sponge fragole e limone
4 godz. 30 min
Muffin glassati
1 Std.
Pisco lime sour
15 Min
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1 godz. 10 min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
Geen beoordelingen
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 min
Costolette di agnello in crosta
2h 30 min
Speculoos (Biscotti fiamminghi)
1 godz. 10 min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35 Min
French toast (alla maniera de Kramer contro Kramer)
5h 50min