Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schokoladenkuchen
- 4 Eier, getrennt
- 100 g Zucker
- 125 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken (2 cm)
- 125 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver (5 g)
- 600 g Wasser
Schlagsahne und Schokoladen-Ganache
- 315 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt, gekühlt
- 80 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2863 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Zitronenkuchen
2 Std.
Schokolinsen-Eistorte
6 Std.
Orangen-Aprikosen-Torte
3h 30min
Schokokuchen
1 godz.
Schokoladentorte
2 godz. 15 min
Schoko-Kokos-Torte
3h 10min
Schoko-Kuchen
1 Std. 25 Min
Kinderleichte Erdbeertorte
4 Std. 20 Min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1 godz. 30 min
Schoko-Sahne-Schichttorte
2 godz. 15 min
Schoko-Schokokuchen
2 Std. 30 Min
Buttercreme
5min