Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 克 綜合堅果 (如:杏仁果、核桃)
- 30 克 特級初榨橄欖油
- 50 克 洋蔥 ,切塊
- 1300 克 牛蕃茄 (Ø約5-6公分) (詳見要訣)
- 100 克 新鮮綜合菇類 (如:蘑菇、杏鮑菇)
- 1 茶匙 鹽
- 1 小撮 黑胡椒粉
-
10 - 12
片 新鮮薄荷
of 1 茶匙 乾燥薄荷 - 4 - 5 根 巴西利 ,只取葉子、多備一些裝飾用
- 75 克 長粒米 (在來米)
- 20 克 新鮮萊姆汁 (約半顆萊姆)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1644 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 9.2 g