Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 茶匙 小茴香籽 (10克)
- 4 茶匙 香菜籽 (10克)
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 30 克 香菜 ,多備一些裝飾用
-
50
克 椰子肉 切塊 (約2-3公分)
(optioneel)
of 3 大匙 椰子粉 (15克) (optioneel) - 80 克 奶油 ,切塊
- 300 克 洋蔥 ,切塊
- 2 粒 蒜頭
-
½ - ¾
茶匙 辣椒粉
of 1 - 2 枝 新鮮青辣椒 (長約6-8公分),去籽 -
1000 - 1200
克 南瓜 ,帶皮去籽、切8等份
of 1000 - 1200 克 白胡桃南瓜 ,帶皮去籽、切8等份 - 300 克 小扁豆 (綠、黃或紅色)
- 1000 克 水
- 250 - 300 克 烘烤過的罐裝紅甜椒 ,略切(約1-2公分)
- 130 克 法式酸奶油 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1504 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 10.3 g