Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 5
sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
of 4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves only - 250 g water
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 30 g extra virgin olive oil
- 30 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
-
1
fresh red chilli, small, deseeded
(optioneel)
of ⅓ tsp dried chilli flakes, small, deseeded (optioneel) - 50 g dry white wine (optioneel)
- 120 g cherry tomatoes, halved
- 40 - 50 g tomato purée
- 1 pinch salt
- 350 g penne or similar short dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 Std. 15 Min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Chopped Garlic
5 min
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
4 Std. 30 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Clams with Garlic Sauce
2h 40 min
Brown Rice Congee
30 Min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Celeriac Remoulade (TM5)
10 dk
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Spiralized Tortilla
35min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min