Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 5
sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
of 4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves only - 250 g water
- 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 30 g extra virgin olive oil
- 30 g shallots, halved
- 3 garlic cloves
-
1
fresh red chilli, small, deseeded
(optioneel)
of ⅓ tsp dried chilli flakes, small, deseeded (optioneel) - 50 g dry white wine (optioneel)
- 120 g cherry tomatoes, halved
- 40 - 50 g tomato purée
- 1 pinch salt
- 350 g penne or similar short dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brown Rice Salad with Trout
35min
Cooking White Rice
25min
Steamed Rice
25min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 min
Steamed Fish
30min
Green Smoothie
10 min
Lemongrass Beef Salad
30min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4 godz. 30 min
Penne pasta with tuna
35min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25 min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min