Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 克 長粒米
- 水 (詳見做法1,浸泡用)
- 2 片 白魚肉片 ,去皮, 每片約150-180 克(如:鱈魚、鱸魚或鯛魚)
- 鹽 ,少許
- 6 顆 小蕃茄 ,對半切
- 120 克 蘋果,任一種類 (約1顆),切塊 (約1.5 公分),去核
- 120 克 水梨 (約1顆),切塊 (約1.5 公分),去核
- 1 大匙 蜂蜜
- 1 大匙 萊姆汁
- 130 克 紅蘿蔔 ,切條(約1 公分 x 5 公分)
-
4
根 綠蘆筍 (如果寬度大於1公分對切)
of 150 克 綠花椰菜 - 40 克 麵粉 (中筋麵粉)
- 20 克 紅糖
- 20 克 奶油
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約 4 公分)
- 1 粒 蒜頭
- 250 - 300 克 南瓜 (栗子南瓜),去皮, 切塊(約 3 公分)
- 20 克 特級初榨橄欖油
- 80 克 牛蕃茄 ,切塊
- 1 茶匙 鹽
- 2 小撮 胡椒粉
- 400 克 水
- 蝦夷蔥 ,少許,切碎,裝飾用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 3480 kJ / 832 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 105 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 13.2 g