Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g cebuli, przekrojonej na pół
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- 100 g białego wina, wytrawnego
- 500 g wody
- 50 g mąki pszennej
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 682.5 kJ / 163.1 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 201.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa krem z pora z serem
30 Min
Knelki z piersi kurczaka
1 godz. 20 min
Sos maltański
10 Min
Dressing orientalny
10 Min
Sos salvitxada
1 Std. 25 Min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 600 ml
15 Min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 dk
Remoulade
10 Min
Sos serowy roquefort
20 Min
Wodzionka
25 Min
Sos koperkowy
15 Min
Zupa selerowa aksamitna
25 Min