Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g cebuli, przekrojonej na pół
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
- 100 g białego wina, wytrawnego
- 500 g wody
- 50 g mąki pszennej
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- ½ - 1 łyżeczka soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 682.5 kJ / 163.1 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 12.3 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 201.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moskole z podhalańskim sosem grzybowym
2h 40 min
Sos serowy Mornay
10 min
Sos Aurora (pomidorowy beszamel) – 1100 ml
15min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35min
Sos śmietanowo-porowy
30min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1h 5min
Szary sos polski
10 min
Klopsiki z serem feta
30min
Zupa krem z cukinii i pieczarek
30min
Sos curry
30min
Szybki sos beszamelowy
10 min
Kotlety z jajek
1h