Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)

Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)

4.5 389 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • neutrales Öl
    20 g
  • Schweine-Rippchen (Schälrippchen), in Stücken (6 cm), siehe Tipp
    800 g
  • Kandiszucker weiß
    50 g
  • helle Sojasauce (siehe Tipp)
    25 g
  • dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
    25 g
  • Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
    50 g
  • Balsamico, dunkel
    50 g
  • Sesam, geröstet
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 36 g
Calorieën 2646 kJ / 636 kcal
Vetten 43 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...