Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 800 g Schweine-Rippchen (Schälrippchen), in Stücken (6 cm), siehe Tipp
- 50 g Kandiszucker, weiß
- 25 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 25 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 50 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 50 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Sesam, geröstet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2646 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Rippchen mit Süß-Sauer-Sauce
40min
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1h 15min
Chicken Drumsticks mit Whisky-Glasur
45min
Chicken Wings in rauchiger Honigmarinade
1h 30min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1h
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 Std. 10 Min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1h
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min