Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g neutrales Öl
- 800 g Schweine-Rippchen (Schälrippchen), in Stücken (6 cm), siehe Tipp
- 50 g Kandiszucker, weiß
- 25 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 25 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 50 g Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 50 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Sesam, geröstet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2646 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50 Min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 Std. 40 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1 Std. 30 Min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1 Std. 30 Min
Hähnchen Teriyaki
2h
Koreanische Rippchen mit Mini-Tortillas
4 Std. 10 Min
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3h 40min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1 godz. 20 min
Arroz Brut
1 Std.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min