Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Naleśniki
- 250 g mleka
- 250 g wody
- 250 g mąki pszennej
- 3 jajka
- 20 g oleju rzepakowego
- ½ łyżeczki soli
Farsz
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 300 g pieczarek, przekrojonych na pół
- 20 g masła, plus dodatkowa ilość do smażenia naleśników
- 600 g mięsa wieprzowego, np. łopatki, bez ścięgien i białych błonek, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 1 czubata łyżeczka majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 25 g bułki tartej
- 1 jajko
Krokiety
- 2 jajka
- bułka tarta, do panierowania
- olej rzepakowy, do smażenia krokietów
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1481.2 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 451.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Krokiety z grzybami i kapustą
2h 10min
Krokiety z żółtym serem i pieczarkami
1h
Pierogi z kapustą i grzybami
2 godz. 40 min
Kopytka
40 min
Pierogi ruskie
1h 30 min
Pierogi z mięsem
1h
Kluski śląskie
30 Min
Naleśniki z serem
1h
Placki ziemniaczane
45 min
Kotlety mielone
30 Min
Placki ziemniaczane po zbójnicku
2h 10min
Placki po węgiersku z gulaszem
1 Std. 45 Min