Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 4 - 5 ząbków czosnku
- 200 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki
- 200 g sera gouda, pokrojonego na kawałki
- 150 g piwa, jasnego
- 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 20 g mąki pszennej (patrz wariant)
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- krakersy solone, do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1322.6 kJ / 316.1 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 493 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zupa cebulowa
1 godz.
Sos serowy Mornay
10 min
Kremowa zupa z serem pleśniowym
30 min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 min
Czeska pasta piwna
1 Std. 10 Min
Lassi z kiełkami
20 min
Sos z czerwonego wina
40 min
Ciasteczka z gorgonzolą
40 min
Fondue serowe z bagietką
25 min
Chrupiące krążki cebulowe
30 min
Dip serowy
10 min
Sos z sera cheddar
20 min