Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pambazos
- 20 g de levadura seca instantánea
- 375 g de agua
- 500 g de harina
- 50 g de manteca de cerdo
- 35 g de azúcar
- ½ cdita de sal fina
Relleno
- 100 g de queso fresco
- 100 g de lechuga francesa
- 1600 g de agua
- 500 g de papas, peladas y cortadas en cubos pequeños
- 2 cditas de sal fina
- 160 g de chorizo, tipo español
- 10 g de aceite
Salsa
- 185 g de agua
- 15 g de chile guajillo, sin rabo ni semillas
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- ¾ cdita de sal fina
- crema ácida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1982 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tamales de pollo y salsa verde
2h
Chicharrón en salsa verde
35min
Mole de olla vegetariano
1h
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Ponche
40min
Masa básica para tamales
1h 30min
Romeritos
1h 40min
Mixiotes de carnero
13óra 30p
Tamales Verdes
2h 30min
Pozole Rojo
1h 30min
Tamales dulces de pasas
2h
Mixiote de pollo
1h