Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pambazos
- 20 g de levadura seca instantánea
- 375 g de agua
- 500 g de harina
- 50 g de manteca de cerdo
- 35 g de azúcar
- ½ cdita de sal fina
Relleno
- 100 g de queso fresco
- 100 g de lechuga francesa
- 1600 g de agua
- 500 g de papas, peladas y cortadas en cubos pequeños
- 2 cditas de sal fina
- 160 g de chorizo, tipo español
- 10 g de aceite
Salsa
- 185 g de agua
- 15 g de chile guajillo, sin rabo ni semillas
- 30 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- ¾ cdita de sal fina
- crema ácida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1982 kJ / 472 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicharrón en salsa verde
35min
Esquites asados de Coyoacán
30min
Tamales Verdes
2 godz. 30 min
Pozole Rojo
1 godz. 30 min
Ponche
40min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Esquites de feria
25min
Chiles en nogada
1 godz.
Chicharrón en salsa verde
35min
Entomatado de res con verdolagas
1 godz.
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 godz. 30 min
Tamales de pollo y salsa verde
2 godz.