Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pé de estragão
- 10 g salsa
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em lâminas
- 100 g cenoura cortada em rodelas
- 50 g talo de aipo cortado em lâminas
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 400 g frango cortado em pedaços
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
of 1 cubo caldo de galinha - 1000 g água
- 60 g massa tipo pevide
- ½ limão cortado em meias-luas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1037.6 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 12.9 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 466.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Refogar 200 g de cebola
25 min
Canja da ceia
50 Min
Canja fresca de Natal
1 Std. 15 Min
Gengibre (Modo descascar)
5min
Canja de conquilhas
55 Min
Salada em frasco de massa integral e molho de caju
8小时
Arroz exótico
40 Min
Mexilhão e berbigão com molho de alho-francês
1 Std.
Chambão estufado com creme de coco e tandoori e arroz integral de erva-príncipe
3 godz.
Arroz com carne e brócolos
50 Min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1h 5 min.
Refogar 200-300 g de cebola
20 Min