Apparaten en accessoires
Técnica Rebuçados
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
700 g
Ingrediënten
-
beterraba cozida80 g
-
ovos3
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar400 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 700 g
Eiwitten
8 g
Calorieën
0 kJ /
239 kcal
Vetten
3 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bimby Pastas e Risotos
71 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Crepes soufflé
1u. 10min
Bucatini
1u.
Maçã em tempura de cerveja
Geen beoordelingen
Gressinos com dip de chocolate branco
25min
Gelado de nata
8u.
Pasta de açúcar
10min
Iogurtes gregos de baunilha
12u.
Gelado de pastel de nata
8u. 30min
Cheesecake de framboesa
4u. 20min
Bolo Alasca
8u.
Barras de cereais e figos
8u. 15min
Pudim flan
3u.