Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g mistura de sementes (sésamo, linhaça, girassol, papoila etc.), mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g flocos de aveia, mais q.b. p/ polvilhar
- 30 g mel
- 30 g azeite
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 5 g fermento de padeiro seco - 10 g sal
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1322 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão de cinco sementes
1h 50min
Pão de fruta
2h 55min
Pão de forma integral
2h
Pão da terra
1h 35min
Mix para pão integral e pão
24h
CENOURA (pão de cenoura, smoothie de manteiga de amendoim e trufas de noz)
2h
Brioche de abóbora
2h
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45 min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Pão de água
4h