Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zalewa do peklowania
- 2000 g wody
- 4 liście laurowe, suszone
- 6 ziarenek ziela angielskiego
- 10 ziaren pieprzu czarnego
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżeczka suszonych płatków chili (optioneel)
- 40 g soli peklowej
- 1 szynka, wieprzowa (1000 g)
Ciasto chlebowe
- 30 g oleju, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 250 g wody
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 500 g mąki pszennej chlebowej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- ½ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1768.9 kJ / 422.5 kcal
- Eiwitten
- 34.6 g
- Koolhydraten
- 47.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1094.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rolada z karkówki z grzybami
2 godz. 35 min
Roladki schabowe zawinięte w boczek z sosem śliwkowym
1h 25min
Kiełbasa słoikowa
26h 30min
Golonka w sosie piwnym
2h 20 min
Rolada z boczku z daktylami na Varomie
2 Std. 30 Min
Szynka w marynacie śródziemnomorskiej z brązowym ryżem
1 Std.
Pasztet z kaczki z oliwkami
2h 40min
Rolada ze schabu
5h 15min
Schab chrzanowy
2 Std. 30 Min
Rolada mięsna
1 Std. 10 Min
Pasztet na Wielkanoc
2 Std. 10 Min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min