Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 250 g Suppengemüse (Möhre, Sellerie, Porree), in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 40 g Tomatenmark
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Crème fraîche
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 200 g Schinken, gekocht, in Streifen
- 200 g Gouda, in Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4340 kJ / 1037 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 2001 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizzette "Tricolore"
1 Std. 30 Min
Pizza mit Kamut und Mettwurst
2 godz.
Pizza mit Ratatouille
3u.
Pizza Vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min
Pizza mit Kohl und Speck
2 godz.
Gemüsepizza mit Ei
1 Std. 50 Min
Champignonpizza
1 godz. 40 min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1h 10 min
Pizza Margherita mit Bier
2u. 10min
Pizza Hawaii
1 Std. 35 Min
Pizza Greco
1h 20 min
Pizza Diavolo
1 Std. 15 Min