Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
Les figues
- 12 figues fraîches, coupées en six
- 60 g de sucre roux
- 1 c. à café de quatre-épices
- 400 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide (voir "Conseil(s)")
- 1 trait d'extrait de vanille
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1611 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 54.8 g
- Vetten
- 17.6 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Minipavlovas
3 Std. 45 Min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Crème fouettée citron vert-noisette
5min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min
Pavlova mangue-kiwi
4 Std. 10 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15hod.
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14h 15min
Sabayon de fruits exotiques
30min
Pavlova à l'ananas
3 Std. 30 Min
Pavlova à la grenade
3 Std.
Meringue italienne
30min