Pavlova aux figues

Pavlova aux figues

3.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 4u.
8 parts

Ingrediënten

La meringue
  • 4 blancs d'œufs
  • 200 g de sucre en poudre
Les figues
  • 12 figues fraîches coupées en six
  • 60 g de sucre roux
  • 1 c. à café de quatre-épices
  • 400 g d'eau
La crème chantilly
  • 80 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide (voir "Conseil(s)")
  • 1 trait d'extrait de vanille

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 part

Eiwitten 2 g
Calorieën 1611 kJ / 385 kcal
Vetten 17.6 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 54.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...