Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1100 - 1300 g de rabillo de ternera en una pieza
- 300 g de cebollitas francesas cortadas en cuartos
- 60 g de mantequilla
- 4 pellizcos de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 300 g de vino blanco para cocinar (p. ej. El Guiso®)
- 200 g de agua
- 20 g de caramelo líquido
- 100 g de orejones de albaricoque
- 50 g de ciruelas pasas sin hueso
- 1 cucharadita de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1605 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 42.77 g
- Koolhydraten
- 12.28 g
- Vetten
- 18.18 g
- Vezels
- 3.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 min
Brochetas de carne picada y aliño de tomate
30min
Aleta de ternera con salsa barbacoa
1h
Pierna de cordero a la mostaza y menta
2 Std. 30 Min
Chuletas de cerdo con puré de remolacha
1h
Pastel de carne relleno de espinacas y queso
1 godz. 15 min
Pata de pavo a las hierbas con batatas
1 Std. 30 Min
Entraña de ternera al chimichurri
30min
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1 godz. 10 min
Pastel de pollo al estilo mediterráneo
50min
Lenguado al vapor con salsa de naranja a las finas hierbas
45 min
Solomillo de cerdo a la naranja
40 min