Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas

Ternera con cebollitas, orejones y ciruelas

4.4 31 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 raciones

Ingrediënten

  • 2 cucharadas de aceite de oliva
  • 1100 - 1300 g de rabillo de ternera en una pieza
  • 300 g de cebollitas francesas cortadas en cuartos
  • 60 g de mantequilla
  • 4 pellizcos de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • 300 g de vino blanco para cocinar (p. ej. El Guiso®)
  • 200 g de agua
  • 20 g de caramelo líquido
  • 100 g de orejones de albaricoque
  • 50 g de ciruela pasa sin hueso
  • 1 cucharadita de maicena

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 42.77 g
Calorieën 1605 kJ / 384 kcal
Vetten 18.18 g
Vezels 3.65 g
Koolhydraten 12.28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...