Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 hoja de gelatina
- 50 g de nueces en mitades y 2-3 más para decorar
- 40 g de dátiles sin hueso y 2-3 más para decorar
- ½ cucharadita de canela molida
- 250 g de leche
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 1 clara de huevo
- 50 g de miel
- orejones de albaricoque en trozos para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 645 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 47.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flan de almendra con salsa de caramelo
2h 45min
Cheesecake con praliné de almendras
4 godz.
Delicia de jijona con corazón de mango
13 Std. 10 Min
Tiramisú de limón
6h 25 min
Postre de kiwi con salsa de yogur y vainilla
10min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2 godz. 30 min
Postre de fresas con yogur
4 Std. 10 Min
Blanco y negro con nueces y miel
1h 10min
Postre de pera y queso cremoso
20min
Barritas de chocolate con naranja y frutos secos
2 Std. 10 Min
Tarta mousse de piña
6h 30min
Pudin de arroz con leche y galletas de canela
3h 20 min