Apparaten en accessoires
麻辣牛肉干
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 人份
Ingrediënten
-
牛腱肉 切块,汆水后洗去血污400 克
-
姜15 克
-
京葱50 克
-
八角1 颗
-
花椒¼ 茶匙
-
料酒1 汤匙
-
水750 克
-
蚝油1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
老抽1 汤匙
-
糖20 克
-
花椒粉½ 茶匙
-
辣椒粉 再额外准备些撒粉用1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
470 kJ /
112 kcal
Vetten
1.3 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
9.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
辣味中国
70 recepten
China
China