Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 200 g Mehl
- 180 g Zucker
- 1 Pck. Backpulver
- 5 Eier
Füllung und Fertigstellung
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Pck. Sahnesteif
- 300 g Saure Sahne
- 2 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (insg. 30 g)
- 110 g Zucker
- 20 g Zitronensaft
- 40 g Kirschwasser
- 120 g Sauerkirschkonfitüre, glatt gerührt
- 1 Packung Mini Windbeutel mit Sahnecreme, TK (200 g, 20 Stück), aufgetaut
-
600
g Kirschen, TK entsteint, aufgetaut,
of Kirschen entsteint, aufgetaut, - 250 g Kirschsaft
- 1 Pck. Tortenguss, rot
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1538 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Johannisbeer-Schnitte
2 Std. 30 Min
Donauwellen
2 Std. 30 Min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Bananen-Eierlikör-Torte
11 Std. 40 Min
Fruchtige Erdbeer-Schmand-Torte
5 Std. 30 Min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4 Std. 10 Min
Spiegelei-Kuchen
1 Std. 15 Min
Frankfurter Kranz
6h
Schwarzwälder Kirschrolle
1 Std. 30 Min
Maulwurfkuchen
2 Std. 30 Min
Himmelstorte
1h 40min
Rotkäppchen-Kuchen
4h