Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Butter zum Einfetten
- 300 g Zucker
- 120 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 5 Eier, getrennt
- 100 g Mandelstifte
Belag und Fertigstellung
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver
- 60 g Zucker
- 400 g Milch
- 1 Päckchen Tortenguss, rot
- 1 Glas Schattenmorellen (680 g), abgetropft (Saft auffangen)
- 200 g Schmand
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 2 Pck. Sahnesteif
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2236 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Käse-Sahne-Torte
6h
Donauwellen
2h 30min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 godz.
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4 godz. 10 min
Tortentraum Himbeere
5 godz.
Flockentorte
2 godz. 25 min
Allrounder-Torte
1h 30min
Bananen-Eierlikör-Torte
11 Std. 40 Min
Kirsch-Windbeutel-Torte
5 godz.
Zimt-Torte
1h 30min
Rotkäppchen-Kuchen
4 godz.