Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Kaninchenfleisch, in Stücken, grob gehackt
- 1 EL Weizenmehl
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g trockener Weißwein
-
1
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 1 Granatapfel, nur Fruchtkerne herausgelöst
- 50 g Sahne
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 320 g Nudeln, trocken, Sorte Tagliatelle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Putenstreifen süß-sauer mit Aprikosen und Cashewkernen
1h
Chinesische Nudeln mit Gemüse und Schweinefilet
50min
Fleischbällchen süß-sauer mit Mandarinen, Gemüse und Reis
45min
Pasta mit Hähnchen-Cashew-Sauce
20min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30min
Erdbeer-Risotto
25min
Hähnchen süß-sauer mit Reis
40min
Apfel-Risotto mit gekochtem Schinken
30min
Herbstliche Tagliatelle
35min
Schweinefleisch süß-sauer
30min
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55min