Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Kaninchenfleisch, in Stücken, grob gehackt
- 1 EL Weizenmehl
- 1 Schalotte, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g trockener Weißwein
-
1
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- 1 Granatapfel, nur Fruchtkerne herausgelöst
- 50 g Sahne
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 320 g Nudeln, trocken, Sorte Tagliatelle
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2314 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balsamico-Schnitzel mit Kartoffeln und Fenchel
40min
Meloncello
96 Std.
Linguine mit Lachs und Wodkasauce
20 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Pasta mit Hähnchen-Cashew-Sauce
20 min
Geschnetzeltes mit Orange
40min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Gefüllte Hähnchenbrust mit Avocado und Duftreis
1 godz.
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40min
Orangen-Spaghetti mit Lachs
45 min
Hähnchen-Zucchini-Pasta
30 min
Herbstliche Tagliatelle
35 min