Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 100 g amêndoa s/ pele
- 200 g farinha tipo 55
- 40 g açúcar
- 1 c. chá de canela em pó
- 120 g manteiga
- 40 g leite
Recheio
- 1200 g água
- 500 g batata-doce cortada em pedaços
- 100 g açúcar
- 390 g leite condensado magro
- 1 c. chá de canela em pó
- 15 g farinha tipo 55
- 3 ovos
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2458.5 kJ / 587.6 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 80.4 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 135.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz selvagem com lombinho de porco e ameixa
45min
Rolos de alho-francês recheados com frango e noz
55 Min
Migas de batata à alentejana
45min
Mousse de ovos fofos da Anabela Jacinto
1 Std.
Bolo de sobras de marmelada
30 Min
Tarte speculoos
3 Std.
Bolo de requeijão e citrinos
1 Std.
O 1º Bolo de aniversário sem açúcar
1 Std.
Bolo com recheio de natas e framboesas
2h 30min
Bolo podre
55 Min
Migas de couve e feijão frade
30 Min
Torta de limão com lemon curd
1 Std.