Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 100 g amêndoa s/ pele
- 200 g farinha tipo 55
- 40 g açúcar
- 1 c. chá de canela em pó
- 120 g manteiga
- 40 g leite
Recheio
- 1200 g água
- 500 g batata-doce cortada em pedaços
- 100 g açúcar
- 390 g leite condensado magro
- 1 c. chá de canela em pó
- 15 g farinha tipo 55
- 3 ovos
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2458.5 kJ / 587.6 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 80.4 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 135.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Queques de tangerina, mel e gengibre
1h
Bolo de iogurte e ameixa
50 min
Pudim de batata-doce e abóbora
1 godz. 10 min
Queques de banana
25min
Frango à Peruana com molho verde e salada de abacate
10h 30min
Cheesecake de abacate com limão
No ratings
Pato recheado acompanhado de puré de castanhas e maçã
3h 30 min.
Coração de figo
40min
Tarte de pera e gengibre - TM5
40min
Feijoada à marinheiro
1h
Bolachas folhadas finlandesas (Joulutorttu)
1h
Sopa de espinafres com ovo
30min