Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Früchte im Gewürzsud
- 400 g Wasser
- 40 g Zucker
- 1 Stück Ingwer, frisch, walnussgroß, in dünnen Scheiben
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt, dünn abgeschält (à 1 x 3 cm)
- 2 Streifen Orangenschale, unbehandelt, dünn abgeschält (à 1 x 3 cm)
- 1 TL Anissamen
- 1 Zimtstange
- ½ TL Kardamom
- 2 Gewürznelken
- ½ Vanilleschote, längs halbiert
- 80 g Honig
- 600 g tropische Früchte, TK, nach Geschmack (z.B. Ananas, Heidelbeeren, Erdbeeren)
Panna Cotta
- 500 g Sahne
- 75 g Zucker
- Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2708 kJ / 646 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 4.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bayerische Creme
8h
Himbeersauce
10min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Panna Cotta
5h
Weiße Schokoladenmousse
5h 30min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40min
Warmes Schokoküchlein mit Ananas
50min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 Std. 40 Min
Cashew-Panna-Cotta mit Himbeersauce
2 godz. 30 min
Schokoladen-Panna-Cotta
4h 30min
Mousse au Chocolat
3h