Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di miele
- 75 g di acqua fredda
Ripieno
- 4 mele Renetta
- 1 limone preferibilmente biologico, il succo e scorza
- 30 g di Rum
- 50 g di uvetta sultanina ammollta nel Rum per 15 minuti
- 30 g di pinoli
- 80 g di zucchero grezzo di canna
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 50 g di pangrattato
- 10 - 15 g di burro
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
- zucchero a velo q.b.
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 653 kJ / 156 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1óra 30p
Crostata di mele
1h 5min
Apple pie
1h 20min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min
Crostata di zucca all'amaretto
3h 45 min
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2 Std.
Crostata mele e cannella
1h 20min
Strüdel ai frutti di bosco
2 Std.
Zelten
2h 55min
Gnocchi di patate
1óra 30p
Canederli allo speck
2h 40min
Strudel di ricotta e pane
2h 30min