Pinienkern-Schnittlauch-Pesto

Pinienkern-Schnittlauch-Pesto

4.4 99 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Pinienkerne
    60 g
  • Schnittlauch in Röllchen (1 cm)
    2 Bund
  • Salz
    ½ TL
  • Olivenöl
    150 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 10 g
Calorieën 2136 kJ / 510 kcal
Vetten 51 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...