Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- 450 g de cebolla morada, en mitades
- 80 g de tocino ahumado en cubos
-
1
cucharadita colmada de concentrado de caldo de pollo
of 1 cubo de caldo de pollo, desmoronado - 1 cda de hierbas de Provenza secas
- 200 g de vino tinto
- 100 g de agua
- 500 g de papas harinosas, con cáscara, en cubos (3 cm )
- 4 - 5 muslos de pollo sin piel (aprox. 550 g)
- 250 g de hongos frescos, en cuartos
- hojas de perejil fresco, picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3468.8 kJ / 829.1 kcal
- Eiwitten
- 44.2 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 51.9 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 335.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cerdo entomatado
50 Min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 godz. 15 min
Estofado de res
1 godz. 40 min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 Min
Pollo en salsa de almendras
2h
Estofado de pescado
1h 10min
Res con almendras
40min
Pollo a los cítricos en Varoma
1h 30min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Pollo al limón con verduras
40min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 min