Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Öl
- 600 g Paprika, gemischt, in Würfeln (1 cm)
- 200 g Saure Sahne
- 200 g Sahne
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 300 g Rinderrouladen, in Streifen (ca. 1 x 3 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1944 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Rindfleischeintopf
1h 40min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 Std.
Putencurry mit Blumenkohl-Couscous
40min
Paprika-Curry-Suppe mit Rindfleisch
50min
Würziger Feuertopf
40min
Chili con carne
40min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Mariniertes Hähnchen auf Paprikakraut
45min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35min
Mexikanischer Feuertopf
45min
Gemüse-Filet-Topf
40min