Fondant au chocolat sans gluten
TM6 TM5

Fondant au chocolat sans gluten

4.7 (180 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
  • 100 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
  • 150 g de sucre en poudre
  • 5 œufs
  • 20 g de fécule de maïs

Voeding
per 1 part
Calorieën
1920.3 kJ / 461 kcal
Eiwitten
6.8 g
Koolhydraten
32.1 g
Vetten
34.1 g
Vezels
1.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten