Fondant au chocolat sans gluten

Fondant au chocolat sans gluten

4.7 208 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
8 parts

Ingrediënten

  • 200 g de beurre demi-sel coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 100 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
  • 150 g de sucre en poudre
  • 5 œufs
  • 20 g de fécule de maïs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 6.8 g
Calorieën 1920.3 kJ / 461 kcal
Vetten 34.1 g
Vezels 1.1 g
Koolhydraten 32.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...