Purée z warzyw i ryby

Purée z warzyw i ryby

4.2 33 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porcje

Ingrediënten

  • 280 g cukinii pokrojonej na kawałki
  • 200 g różyczek kalafiora pokrojonych na kawałki
  • 160 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
  • 450 g wody
  • 120 g fileta z morszczuka świeżego, bez skóry i ości, pokrojonego na 3 cm kawałki
    120 g fileta z morszczuka, mrożonego, uprzednio rozmrożonego, bez skóry i ości, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 20 g oliwy z oliwek

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Eiwitten 8.7 g
Calorieën 556 kJ / 133 kcal
Vetten 6.5 g
Koolhydraten 9.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...