Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 40 g di cocco disidratato grattugiato
- 100 g di datteri denocciolati
- 60 g di mandorle pelate
- 40 g di anacardi, senza sale
- 40 g di burro di cocco, sciolto a bagnomaria
- 40 g di acqua
Ripieno
- 500 g di polpa di avocado a pezzi
- 30 g di acqua
- 80 g di succo di lime (circa 6 lime, vedere consigli)
- 100 g di sciroppo di agave
- 120 g di burro di cocco, sciolto a bagnomaria (vedere varianti)
Copertura
- 60 g di zucchero di canna
- 40 g di acqua
- 125 g di lamponi
Termine della preparazione
- 1 cucchiaino di cocco disidratato grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galette des rois alle mele caramellate
3h
Torta alla birra stout
3h 40min
Charlotte al pandoro e spumante
4h 50min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2 Std.
Torta al burro di arachidi e biscotti
1 godz. 25 min
Vegan mug cake al cocco
20 min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1 godz.
Ramen (vegan)
1 Std. 50 Min
Zupfkuchen (vegan)
9 godz. 10 min
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2h 35 min
Tiramisù alle mandorle (vegan)
8 Std. 55 Min
Ricotta di mandorle e anacardi
24h 40min