Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Fischabschnitte (Gräten, Köpfe, Abschnitte, Schwänze etc.), roh
- 80 g Staudensellerie
-
4
Schalotten
of 3 Zwiebeln, halbiert - 4 Stängel Petersilie
- 1 Zweig Thymian
- 1 Zweig Estragon
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 2 Nelken
- 6 weiße Pfefferkörner
- 500 g Weißwein
- 600 g Wasser, kalt
- Voeding
- per 1 Gesamtrezept
- Calorieën
- 970 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillabaisse
1h
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1h
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 min
Bruschetta Florentiner Art mit Geflügelleber
20 min
Geflügellebercreme
5h 30min
Muschelsuppe
40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Riesengarnelen in Cognac
20 min