Apparaten en accessoires
Schokoladen-Himbeer-Torte
Voorbereiding. 1u.
Totaal 5u. 30min
16 Stücke
Ingrediënten
Schokoladenbiskuit
-
Eier6
-
Zucker200 g
-
Kakao70 g
-
Rum10 g
-
Mehl200 g
-
Backpulver¾ Pck.
-
Salz1 Prise
Füllung
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt350 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in kleinen Stücken150 g
-
Himbeerkonfitüre100 g
Schokoladenglasur
-
Gelatine1 ½ Blätter
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt180 g
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in kleinen Stücken180 g
-
Butter kalt, in kleinen Stücken50 g
-
Himbeeren200 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
7 g
Calorieën
1671 kJ /
399 kcal
Vetten
23 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2016
24 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Schokoladen-Torte
3u. 20min
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48u.
Etagentorte
7u.
Schokoladen-Frischkäse-Torte
3u.
Allrounder-Torte
1u. 30min
Schokoladentorte
2u. 15min
Panamatorte
2u. 30min
Triple Chocolate Cake
2u. 30min
Orangen-Aprikosen-Torte
3u. 30min
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13u.
Kokos-Passionsfrucht-Torte
48u.
Tortentraum Himbeere
5u.