Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Schokoladenbiskuit
- 6 Eier
- 200 g Zucker
- 70 g Kakao
- 10 g Rum
- 200 g Mehl
- ¾ Pck. Backpulver
- 1 Prise Salz
Füllung
- 350 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 150 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in kleinen Stücken
- 100 g Himbeerkonfitüre
Schokoladenglasur
- 1 ½ Blätter Gelatine
- 180 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 180 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in kleinen Stücken
- 50 g Butter, kalt, in kleinen Stücken
- 200 g Himbeeren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1671 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokoladentorte
4 Std.
Schokoladen-Torte
3小时 20 分钟
Schokoladentorte
2 Std. 15 Min
Triple Chocolate Cake
2 godz. 30 min
Etagentorte
7h
Kokos-Passionsfrucht-Torte
48h
Tortentraum Himbeere
5 Std.
Charlotte Russe
3 Std.
Allrounder-Torte
1 Std. 30 Min
Kokostorte
7h 30min
Petit fours
3 Std.
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48h