Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de carne de ternera sin nervios en trozos, semicongelada
- 4 tomates pera maduros, pelados y en mitades
- 50 g de cebolla
- 20 g de apio
- ½ diente de ajo
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 25 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de azúcar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 405 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 5.9 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas guisadas
50min
Puré de patata, zanahoria y calabacín
30min
Puré de patata con leche desnatada
45min
Puré de patata
50min
Puré de calabaza, patata y puerro con merluza
25min
Puré de patata y calabaza
25min
Crema de verduras tradicional (sin sofrito)
50min
Salsa boloñesa
1h
Albóndigas de pavo con salsa de tomate
30min
Lasaña boloñesa con pasta fresca (Batch cooking)
45min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Butifarras frescas con puré de patatas (HESTAN CUE)
45min