Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 紅蘿蔔, 切塊
- 50 克 洋蔥, 切塊
- 50 克 橄欖油
- 250 克 大薏仁, 泡水4小時,瀝乾
- 60 克 白酒
- 400 克 蔬菜高湯
- 120 克 櫛瓜, 切丁
- 120 克 綠蘆筍, 切丁
- 120 克 甜椒, 切丁
- 30 克 奶油
- 50 克 煙燻乳酪 (Scamorza),切絲
- 5 片 新鮮薄荷, 只取葉子,略切
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 2 小撮 黑胡椒粉 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1387 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.5 g