Empanadas chilenas (empanadas de pino)

Empanadas chilenas (empanadas de pino)

4.8 128 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 6u. 50min
12 unidades

Ingrediënten

Relleno
  • 400 g de cebolla en cuartos
  • 30 g aceite de girasol
  • 50 g de manteca de cerdo
  • 400 g de filetes de ternera cortados en trozos de 1 cm
  • 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
  • 1 cucharadita de pimentón dulce
  • ½ cucharadita de comino molido
  • 2 cucharaditas de pasta de chiles (optioneel) rojos
Masa
  • 100 g de manteca de cerdo
  • 250 g de agua
  • ½ cucharadita de sal
  • 500 g de harina de fuerza
Montaje y horneado
  • 2 huevos duros
  • 36 - 48 pasas sin semillas
  • 12 aceitunas negras
  • 1 huevo batido (para pincelar)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidad

Eiwitten 13.31 g
Calorieën 1488 kJ / 356 kcal
Vetten 18.36 g
Vezels 2.38 g
Koolhydraten 34.39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...