Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 400 g de cebolla en cuartos
- 30 g de aceite de girasol
- 50 g de manteca de cerdo
- 400 g de filetes de ternera cortados en trozos de 1 cm
- 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- ½ cucharadita de comino molido
- 2 cucharaditas de pasta de chiles rojos (optioneel)
Masa
- 100 g de manteca de cerdo
- 250 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de harina de fuerza
Montaje y horneado
- 2 huevos duros
- 36 - 48 pasas sin semillas
- 12 aceitunas negras
- 1 huevo batido (para pincelar)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1488 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 13.31 g
- Koolhydraten
- 34.39 g
- Vetten
- 18.36 g
- Vezels
- 2.38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Ají de gallina
1h 15min
Charquicán con charqui
1 godz. 10 min
Choripanes con salsa pebre
2 Std.
Papas rellenas
2 Std. 30 Min
Cóctel pisco sour
10 min
Sopaipillas chilenas
45 min
Empanada de pino al horno
4 Std.
Calzones rotos
35 min
Pan amasado
55min
Pastelera de choclo
1 godz.
Pebre
20 min