Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à pizza
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine blanche type 45
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 100 g de gouda, coupé en morceaux
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre doux
- 300 g de tomates concassées en conserve
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café d'origan déshydraté
- 30 g d'eau
-
20
g de fécule de maïs
of 20 g de fécule de pomme de terre - 120 g de lardons
- 600 g de chou pointu, coupé en lamelles (1 x 3 cm) (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2386 kJ / 570 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au poireau et saumon fumé
1h 10min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50min
Pizza poulet au curry
1h 15min
Quiche auvergnate
1h 20min
Pizza quatre fromages
1h 40min
Pizza au saumon
1h 15min
Pizza aux pommes de terre
1h 30min
Pizza au thon
1h 40min
Tarte basquaise
55min
Pizza tomate et roquette
1h
Pizza chèvre-miel
1h 50min
Flammekueche
1h 25min