Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g queijo parmesão
- 100 g queijo de cabra curado
- 5 g salsa
- 10 g hortelã
-
200
g queijo ricota
of 200 g requeijão - 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
-
350
g massa fresca de beterraba (ver dica)
of 350 g massa wonton (8,5x8,5 cm aprox.) - Farinha q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar e cozer a massa
- Azeite q.b. p/ regar
- 100 g pesto de rúcula e noz
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de espinafres e queijo azul
25 Min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 Std. 20 Min
Risoto milanese
25 Min
Moscow mule
Geen beoordelingen
Terrine de beterraba e queijo de cabra - TM6
Geen beoordelingen
Coalhada seca
15h 10min
Goulash com dumplings
1u. 30min
Rolo de alcachofra e frutos secos
55 min
Esparguete negro com espargos, ervilhas e molho holandês
35 Min
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1 Std. 50 Min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1 Std.
Pesto de rúcula e noz
5 min