Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kirschkompott
- 1 Glas Schattenmorellen (Abtropfgew. 350 g)
- ½ TL geriebene Orangenschale
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 15 g Speisestärke (ca. 1 EL) siehe Tipp
Quark-Creme und Fertigstellung
- 100 g Cantuccini (ca. 10-12 Stück)
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 500 g Quark, 40% Fett
- 20 g Zucker
- 1 gestr. TL Zimt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1371 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Schichtdessert mit Kirschen
15 Min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1h 50min
Apfel-Quark-Trifle
1 godz. 30 min
Quark-Mousse
5 Std.
Joghurt-Kokos-Creme
20min
Johannisbeer-Cantuccini-Becher
15 Min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 godz. 30 min
Knusper-Vanille-Quark-Pudding
2 godz.
Zitronen-Joghurt-Mousse
1 godz. 15 min
Joghurt-Mousse mit Apfel-Birnen-Kompott
2 godz. 30 min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Erdbeer-Quark-Dessert
15 Min