Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bizcocho genovés
- mantequilla para engrasar el molde
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Almíbar de café y moscatel
- 30 g de azúcar
- 70 g de vino dulce moscatel
- 100 g de café solo, frío
Nata de turrón
- 250 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 1000 g de nata (35% de grasa) muy fría
Montaje
- 50 g de almendras laminadas tostadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3448 kJ / 825 kcal
- Eiwitten
- 17.07 g
- Koolhydraten
- 61.02 g
- Vetten
- 56.96 g
- Vezels
- 5.73 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Delicia de jijona con corazón de mango
13h 10min
Tarta gijonesa
4 Std.
Pastel de turrón y chocolate
3 godz. 50 min
Milhojas de turrón y crema de anís
11 godz.
Tarta de queso suiza
4 godz. 10 min
Tarta a los tres chocolates
4h 40min
Tarta a los tres chocolates con crujiente de almendra
5h 30min
Tocino de cielo
4h 30min
Tarta San Marcos
4 Std.
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20min
Tronco de Navidad con praliné
2h 20min
Flan de turrón
3h 40 min