Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biscotto
- 70 g di farina per torte
- 50 g di zucchero grezzo
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- ¼ cucchiaino di bicarbonato
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- 40 g di latte
- 40 g di acqua
- 30 g di olio di semi di girasole
Glassatura e decorazione
- 25 g di cioccolato bianco
- 15 g di burro
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 15 g di zucchero a velo
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 6 cucchiai di crema al Whisky
- 12 ribes rosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1103 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cupcake con crema e fragole
1h
Patate speziate
1 Std. 15 Min
Rotolo ai fichi
2 godz. 25 min
Tiramisù alle fragole e cioccolato bianco
1h 40min
Victoria sponge
1h 30min
Torta salata con bucce di patate
2h 30min
Cestini di crema al caffè
4 Std.
Patate Dauphine
1 Std. 50 Min
Torta brulée
11 godz.
Cheesecake alla ricotta
4 godz. 35 min
Torta magica al cacao e arancia
4 Std.
Cheesecake all'uva fragola
10 godz.