Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 克 紅蘿蔔
- 250 克 青江菜, 切段
- 500 克 水
- 50 克 鴻喜菇
- 50 克 雪白菇
- 10 克 橄欖油
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 白芝麻
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 169 kJ / 40 kcal
- Eiwitten
- 1.789 g
- Koolhydraten
- 2.614 g
- Vetten
- 2.835 g
- Vezels
- 2.309 g
In Collecties
Alternatieve recepten
炒花椰菜起司熱壓三明治
Geen beoordelingen
鹹蛋黃拌腐竹時蔬
Geen beoordelingen
黑松露干貝蔬菜塔
Geen beoordelingen
焗烤肉醬茄子捲
Geen beoordelingen
甜菜根薄餅佐熱帶水果起司
Geen beoordelingen
香辣BBQ乾醃料粉
Geen beoordelingen
蘆筍蕃紅花燉飯
Geen beoordelingen
牛蒡飯
45min
鱈魚排配柑橘奶油
50min
扁豆茄子千層派
Geen beoordelingen
里考塔(Ricotta)起士
Geen beoordelingen
豆皮牛蒡卷佐蜜汁醬
Geen beoordelingen